akoestiek

Mcart levert designoplossingen. Kort gezegd: wanden en plafondsystemen waarmee geluid wordt geabsorbeerd. In de stijl van uw inrichting. Leverbaar in veel gevallen als standaard product en altijd als maatwerk te ontwikkelen. Door creativiteit veelzijdig inzetbaar. Stijlvolle stilte. 

Whisperwalls Acoustical Solutions is een Amerikaans concept waaraan wij onze eigen kennis van interieuroplossingen hebben toegevoegd. Zo is een innovatief wand- en plafondspansysteem ontwikkeld dat werkelijk overal kan worden toegepast waar beheer van de akoestiek van belang of wenselijk is. Het concept gaat uit van een speciaal ontwikkeld profiel dat zelfs op niet rechte en ronde wanden toepasbaar is. Whisperwalls heeft een basiscollectie ontwikkeld waarmee je de directe voordelen van het concept optimaal benut. 

Standaard zijn wand- en plafondpanelen leverbaar die met, in eigen huis, ontwikkelde verbindingselementen zorgen voor een uiterst flexibel en veelzijdig inzetbaar systeem. Die verbindingselementen zorgen dat panelen koppelbaar zijn en solitair op de vloer staan. Met de keuze uit een groot aantal standaard panelen en printthema's creëer je een designoplossing met als uitgangspunt: rust waar je maar wilt. Geen galmend geluidsoverlast meer.

"business as usual won't get the job done"

ruimteakoestiek akoestiek nagalm Lounge Divider Whisperwalls 3Dmcart [environmental] signage

van coulsterweg 5

2952CB alblasserdam

nederland

+31 (0)78 6155177

hello@mcart.nl

3M select provider gold
3M windowfilm dealer & installer
sibon erkend signmaker
whisperwalls dealer & installer
spanvas reseller
our brands
spanvas textielframes
whisperwalls akoestische oplossingen
descor wall & ceiling

op alle op deze website getoonde items geldt een copyright